Hoteli Ynë

Hotel Brais ka 24 dhoma të cilat janë përkatesisht: 12 dhoma dyshe me krevate matrimoniale, 9 dhoma dyshe me krevate teke, 2 dhoma Junior Suite, dhe 1 suite me pamje nga qyteti.

Hoteli ka gjithashtu një spa. Për më tepër, Hotel Brais ka dhe një restorant të llojit casual në të cilin shërbehen një sërë asortimentesh të kuzhinës mesdhetare.