Mirë se vini

Hotel BRAIS

Hotel Brais është një hotel boutique i cili ndodhet në qendrën historike të qytetit të Durrësit. Hoteli ka një dizajn bashkëkohor dhe komoditetet e nevojshme për të garantuar një qëndrim të këndshëm për turistët të cilët zgjedhin të vizitojnë një ndër qytetet me vlera të rralla historike të Mesdheut siç është qyteti i Durrësit.

Hotel Brais ndodhet pranë pikave turistike me vlerë arkeologjike dhe kulturore të qytetit të Durrësit. Në një distancë fare të shkurtër turistët mund të vizitojnë amfiteatrin romak, muzeun “Aleksandër Moisiu”, muzeun arkeologjik, termat romake dhe një sërë vendesh të tjera me vlera të rëndësishme historike.

Mëso më tepër

Dhomat tona

Hotel Brais ka 24 dhoma të cilat janë përkatesisht: 12 dhoma dyshe me krevate matrimoniale, 9 dhoma dyshe me krevate teke, 2 dhoma Junior Suite, dhe 1 suite me pamje nga qyteti.

Dhome dyshe

  • Persona: 2
  • Madhësia: 30m2
View Details

Dhome dyshe (twin)

  • Persona: 2
  • Madhësia: 30 m2
View Details

Suite

  • Persona: 2
  • Madhësia: 40m2
View Details

Junior Suite

  • Persona: 2
  • Madhësia: 30m2
View Details

Vila Brais